Kelly Claessens – La Fabrika

Als er één interieurexperte is die meesterlijk tovert met kleur, dan is het wel Kelly Claessens van La Fabrika.

Jaar 2024

Watch The Stars

We vroegen Kelly Claessens (La Fabrika) of ze haar frisse kijk op onze collectie wilde geven, en ja hoor: onze droom werd waar. Haar inspirerende setting overtreft vast ook jouw stoutste verwachtingen. Hieronder geven we een inkijk in haar keuzes.

Van carte blanche naar Pastel Punch

“De collectie van Magnitude is plug and play. Een echte speeltuin voor mij dus. Tijdens de shoot hoorde ik dat ik even voor wat stress had gezorgd omdat het hoofdeinde dat ik koos geen doorsnee match vormt met het bedkader. Tja, da’s typisch ik ... (lacht) en meteen het bewijs dat hyperpersonaliseren mogelijk is bij Magnitude. Ik ging uiteindelijk voor zachte rondingen die nu on-trend zijn, maar niet té.”

Belgische kwaliteit en creativiteit

“Ik werk graag samen met brands van eigen bodem. We zijn nog steeds te bescheiden over de knowhow en het talent in ons land. Je kan je hele huis prachtig inrichten met alleen maar Belgische dingen. Magnitude combineert ambacht – die afwerking! – heel veel opties. Waarom zou je het verder weg gaan zoeken?”

Kelly Claessens

“Magnitude combineert Belgische topambacht met een ruim aanbod. Waarom zou je het dan verder zoeken?”

De tips & tricks van Kelly

  1. Voor een harmonieuze sfeer combineer je heel eenvoudig kleuren die naast elkaar staan in de kleurencirkel. Rustgevende complementaire tinten – zoals groen, blauw en paars – zijn een aanrader voor een slaapvertrek.
  2. Spice it up! Speel met verschillende formaten, hoogtes en kleuren voor de nachttafeltjes en lampen. Zo breng je persoonlijkheid en creativiteit in de ruimte.
  3. Met een tapijt onder het bed zorg je voor extra comfort en warmte, en verbind je de verschillende tinten en decoratieve elementen tot een mooi geheel.