Over Magnitude

Ons verhaal

Magnitude is het unieke bedconcept dat je toelaat je hoogstpersoonlijke bed te creëren. Jij stoffeert, jij stileert, jij combineert, zodat je bed je verwent zoals jij dat wil. Luxueus of minimaal, strak of royaal, cool of comfortabel, Magnitude inspireert en doet je wegdromen.

The night is yours, the future is now

Vandaag stapt Magnitude de toekomst in, samen met jou. De zeilen zijn gehesen, we zijn er helemaal klaar voor, storm is coming. Met kennis en vakmanschap zoals steeds, maar ook met hernieuwde inspiratie. Voortaan gaan we onze passie delen. Met respect voor het verleden, met liefde voor de toekomst.

Geef je over aan de luxe en de sensualiteit van Magnitude. Handmade, exclusief en Belgisch.

Magnitude moves

Schoonheid vindt zichzelf telkens weer uit. Wat ons beweegt is vandaag anders dan gisteren. Magnitude houdt de vinger aan de pols en verandert mee. Je overgeven aan de nacht is een heerlijk zinnebeeld. Alles achter je laten, je laten wiegen door de armen van de slaap, wie houdt daar niet van?

 

Magnitude maakt de droom opnieuw waar met een krachtige, hypnotiserende beweging. We verenigen elegantie met kracht, sensualiteit met energie. In vurig rood, de kleur van passie, liefde en gevaar, een kleur die niemand onbewogen laat. Magnitude beroert.