Ontdek alle magazines

Grasduin door onze publicaties

Laat je meevoeren door Magnitudes eigentijdse design en comfort op maat, door de handgemaakte, premium kwaliteit en een onvergelijkbaar oog voor detail, gemaakt in België.

Magazine Spring-Summer '23

De tijdgeest verandert onophoudelijk. Schoonheid vindt zichzelf telkens weer uit. Wat ons beweegt is vandaag anders dan gisteren. Magnitude houdt de vinger aan de pols en verandert mee. Je overgeven aan de nacht is een heerlijk zinnebeeld. Alles achter je laten, je laten wiegen door de armen van de slaap, wie houdt daar niet van? Magnitude neemt je mee. Naar handgemaakte, premium kwaliteit en ongeëvenaard oog voor detail made in Belgium. The night is yours. In dit magazine brengen we de bedden voor de lente en de zomer van 2023.

Magazine Fall-Winter '23

Na een gloedvolle nazomer verlangen we opnieuw naar avonden binnenshuis. Warmte en gezelligheid worden onze metgezellen. We gaan op zoek naar luxueuze materialen en het rustgevende evenwicht van mooi design. In een droombed van Magnitude beleven we onze zachtste nachten. Magnitude neemt je mee naar een hedendaagse vormentaal en eindeloos comfort, naar handgemaakte, premium kwaliteit en een ongeëvenaard oog voor detail, made in Belgium.