Zak weg in een zoete slaap met Donatello

Aanbod

Een comfortabel, esthetisch hoofdbord is een waardevolle toevoeging aan je slaapomgeving, en je slaapkamer tout court. Het kan je slaapkwaliteit verbeteren, je slaapkamer een meer aangename sfeer geven en de uitstraling van je kamer opfleuren.

Het belang van het juiste hoofdbord

Een goed hoofdbord is niet alleen een mooie toevoeging aan je slaapkamer, maar het kan ook je slaapkwaliteit en comfort aanzienlijk verbeteren. Een hoofdbord biedt extra ondersteuning voor je hoofd, nek en schouders. Dit is vooral belangrijk als je graag in bed leest of tv kijkt.

Kiezen voor een hoofdbord naar keuze zorgt tevens voor een extra persoonlijke touch. Magnitude geeft je namelijk de mogelijkheid zelf jouw bedcombinatie samen te stellen. Modern, klassiek, minimalistisch, decoratief, … De mogelijkheden zijn eindeloos, maar we zetten er graag eentje in de kijker: de Magnitude Donatello.

"Een goed hoofdbord is de kers op de taart van je slaapkamer."

Elke nacht een droomnacht met Donatello

Het hoofdbord Donatello combineert stijl en comfort op een ideale manier. De voorzijde is bekleed met een prachtige stof, die past bij elke interieurstijl. De kleur kan aangepast worden naargelang jouw gevoel. Het kussen is gevuld met zacht materiaal en biedt optimale ondersteuning tijdens het lezen of tv kijken.

De achterzijde van het hoofdbord is eveneens bekleed met stof, waardoor het een mooi esthetisch geheel wordt. Alles is zeer eenvoudig te monteren en kan staand worden geplaatst. Op zoek naar een tikkeltje decoratieve luxe dat jouw bed afwerkt? Kies resoluut voor Donatello.

De keuze van designer Kelly Claessens

We nodigden interieurexperte Kelly Claessens recent uit om haar creativiteit los te laten op ons aanbod. Ze ging meteen gaan hyperpersonaliseren en haar oog viel op het Donatello-hoofdbord. Niet te strak, maar een keuze voor esthetiek, ronde vormen en decoratieve details.