Werk jouw boxspring af met de juiste finishing touch

Magnitude advies

Voor Magnitude geldt dat jouw boxspring meer kan zijn dan enkel een comfortabele slaapplaats. Het kan groeien naar een stijlvol meubelstuk dat de sfeer van je slaapkamer bepaalt. Met de geschikte aankleding als finishing touch creëer je een persoonlijke en vooral gezellige plek waar je heerlijk kunt slapen en ontspannen.

Boxspringhoes: een stijlvolle upgrade

Een boxspringhoes is een eenvoudige manier om je boxspring een nieuwe look te geven. Kies uit een breed scala aan kleuren, materialen en patronen om de perfecte match te vinden met jouw interieur. Ga voor een effen hoes voor een minimalistische look, of kies voor een patroon om een vleugje persoonlijkheid toe te voegen. De hoezen van Magnitude zorgen ook voor iets betere bescherming van je boxspring.

Boxspringkleed: smaakvolle luxe in de slaapkamer

Het creëren van een gezellige sfeer in de slaapkamer met een voetenstrelend boxspringkleed. Een boxspringkleed geeft je bed een luxueuze uitstraling en zorgt voor extra warmte en comfort. Specifiek gaat het om een niet gevoerd kleed met vlakke volants. Je hebt wel de optie deze te laten voeren. De hoeken zijn voorzien van een springplooi.

Boxspringvolant: voor de romanticus

Een boxspringvolant is als een zwierig rokje onderaan je boxspring die hem een romantische en elegante uitstraling geeft. Het zorgt voor een geraffineerd accent dat jouw slaapomgeving plots heel wat stijlvoller maakt. Volants zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zodat je er zeker een vindt die past bij jouw smaak. Deze zijn ook gevoerd en verstevigd met hardboard. In de hoek zit een split, met daaronder ook een verborgen hoekstuk.

Maak je slaapkamer compleet

Met de juiste boxspringaankleding creëer je een slaapkamer waar je heerlijk kunt slapen en ontspannen. Combineer je boxspringhoes, -kleed of -volant met bijpassende kussens, plaids en een mooi hoofdbord om een compleet plaatje te creëren. Met het droombord van Magnitude kun jij zelf jouw droombed samenstellen nog voor je de winkel binnenstapt.