Stel zelf je perfecte nacht samen met een persoonlijk droombord vol inspiratie

Werking van Magnitude-droombord

In de huidige wereld gestuwd door een digitale omgeving vol impulsen en pushmeldingen is een uitstekende nachtrust in de beste omstandigheden van onschatbare waarde. Iedereen verlangt naar een comfortabele slaapkamer die ons helpt te ontspannen, nog beter in een stijl compleet naar eigen keuze.

Magnitude zorgt voor een innovatieve manier om jouw ideale slaapomgeving digitaal te gaan samenstellen. Met ons droombord verzamel jij inspiratie, interessante producten en persoonlijke favorieten om de perfecte nacht te gaan creëren. Gemakkelijk en efficiënt, want jouw tijd is waardevol.

Stap 1: Verzamel inspiratie

Alles is rechtstreeks op onze website zelf te vinden, een onestopshop voor je slaapinterieur. Je vindt er ons complete aanbod met een breed scala aan matrassen, boxsprings, hoofd- en voetborden, decoratieve elementen, en zoveel meer. Blader door onze collecties en laat je verbeelding de vrije loop. Zie je de hartjes bij de afbeeldingen? Het is de sleutel tot het vastleggen van jouw favoriete handmade Magnitude-producten.

Geen tijd of zin om door alle online collecties te bladeren? Ook daar hebben we een oplossing voor. Op onze Inspiratie-pagina zorgden we voor afgewerkte slaapinterieurs in diverse stijlen en met allemaal producten die we via onze verkooppunten aanbieden. Swipe door alle details en duidt via het hartje opnieuw jouw favorieten aan om ze aan je droombord toe te voegen.

Stap 2: Jouw droombord afwerken

Jouw favorieten gekozen? Bovenaan kun je rechtstreeks naar jouw droombord surfen. Hier krijg je een overzicht van alles wat jij geselecteerd hebt, kun je eventueel zaken terug verwijderen en kun je effectief beginnen met de samenstelling van je droombed.

Dromen, ontwerpen, creëren - de reis naar jouw perfecte slaapkamer begint met een digitaal Magnitude-droombord.

Stap 3: Droombord delen met anderen

Twijfel je nog of wens je jouw partner te overtuigen van je keuzes? Je kunt het droombord in enkele clicks in je mailbox doen belanden. Rotsvast overtuigd? Bezorg alles meteen aan één van de Magnitude-verkooppunten in de buurt, ze helpen je graag verder. Je kunt zelfs meteen een bezoek aan het verkooppunt vastleggen.

Gemakkelijk, toch?

Dankzij het digitale droombord van Magnitude breng je jouw dromen dus effectief tot leven. Ga aan de slag met ons aanbod en onze inspirerende designs en neem de leiding over jouw slaapcomfort. Laat jouw persoonlijke stijl schitteren in de slaapkamer met Magnitude's unieke en innovatieve service.