Hotel ’t Sandt

Beleef een Magnitude-nacht in een betoverende setting. In Hotel ’t Sandt kan je overnachten in een van de vele Magnitude-bedden.

Jaar 2022

Beleef een luxenacht in Antwerpen

Wil je de luxe van een Magnitude-bed in het echt beleven? Dat kan in het schitterende Antwerpse boutique Hotel ’t Sandt. Alle kamers en suites hebben er de exclusieve, handgemaakte Magnitude boxspringbedden die je kan ervaren in de onvergetelijke sfeer van een zestiende-eeuws pakhuis.

Hotel ’t Sandt bevindt zich in het hart van Antwerpen, tussen de Schelde en Museum Plantin-Moretus. De plek nodigt je uit voor een wondermooie nacht in een hemels bed.

Hofleverancier van onvergetelijke nachten

Wij kiezen consequent voor superieure kwaliteit en lokale initiatieven. Vandaar ook Magnitude: de bedden zijn made in Belgium, handgemaakt, en ze laten toe elke kamer te personaliseren, zodat je je onmiddellijk thuis voelt.

Sandy Cannuyer - Hotel 't Sandt

We verwachten een druk Antwerps jaar, mede dankzij stadsfestival Barokke Influencers. Tal van evenementen, concerten en tentoonstellingen. Dan verwachten we heel wat gasten.

Geniet van de nacht en de stad

Om volledig te kunnen genieten van grootstad Antwerpen, geven we graag nog enkele tips over de hotspots in de buurt:

  • KMSKA: Ontdek Rubens en andere meesters in het vernieuwde museum aan de Leopold de Waelplaats.
  • De Kloosterstraat: Shop vintage en ontdek designpareltjes in de stemmige Kloosterstraat.
  • Shoppen in de modebuurt: De Kammenstraat, de Lombardenvest, de Schuttershofstraat, waar je ook wandelt, het mode-aanbod is eindeloos.
  • Culinair Antwerpen: Honger? In de stad van The Jane, Hertog Jan, Camino en Tinsel raak je nooit uitgegeten.
  • Cultuur op ’t Zuid: Zin in cultuur? Op ’t Zuid vind je wat je zoekt met onder meer het MUHKA, het FOMU en tal van trendy galeries.