Over Magnitude

Made in Belgium

Pure ambacht sinds 1930, dat is het verhaal van Magnitude. Esthetisch en comfortabel overnachten is geen luxe bij ons, maar een absolute noodzaak. In onze sites in Maldegem en Harelbeke werken onze meesterstoffeerders dagelijks aan het creëren van ergonomisch hoogstaande slaapmogelijkheden.

Slapen in stijl

Het uniek bedconcept van Magnitude staat jou toe een hoogstpersoonlijk luxebed samen te stellen. Jij kiest zelf alle verschillende elementen en bepaalt volledig zelf de sfeer. Van klassiek tot design, van barok tot minimalisme, van sober tot gewaagd, … jij geniet van complete vrijheid.

De perfecte symbiose

Geniet van de ultieme slaapervaring dankzij de perfecte symbiose tussen esthetische magie en uitgebalanceerde ergonomie. Comfort op maat, met de hand vervaardigd in onze eigen ateliers. Deel mee in onze passie voor pure ambacht en onbegrensde liefde voor detail.

Een bed vandaag is veel meer dan zomaar een gebruiksvoorwerp. Het vormt de hoeksteen van een harmonieuze leefomgeving. Magnitude inspireert en is constant in beweging. Iedereen verdient een magische nachtrust waarbij je kunt wegzinken in de mooiste dromen.

Weg van de massaproductie

Met respect voor ambachtelijke traditie, maar ook met oog voor evolutie en stijl, smaak en technologie, biedt Magnitude vandaag een gamma opmerkelijke bedden aan. Hiermee is het bedconcept de tegenpool van grootschalige massaproductie. De kracht van het merk is een stijlvol en duurzaam slaapcomfort, het resultaat van een uniek kwaliteitsconcept.

We zijn dan ook zeer trots op onze heritage als Belgische producent van hoogwaardige slaapinterieurs. Met een innoverende mindset blijft Magnitude op de hoogte van nieuwe technieken of gebruik van nieuwe materialen, om zo het luxueus beddengamma te kunnen blijven uitbreiden. Magnitude is een merk van de LS Bedding Group.