RESET by Alain Berteau

Ervaar een gloednieuwe slaapervaring en de slaapkamer in een kersvers daglicht. Limited Edition 2018.

Jaar 2018

Daar wordt als het ware een geperfectioneerde versie van het hoofdbord rond opgetrokken: een comfortabele rugleuning met aansluitende “armleuningen”. Een uitnodigende sofa, met het comfort van een bed.

Functioneel en revolutionair

Het revolutionaire karakter dankt het 24/7 bedconcept ook aan zijn interessante en verborgen functionaliteiten en de relevante verbeteringen die dit meebrengt voor de gebruikers. RESET omzeilt het visuele obstakel dat USB-aansluitingen vaak met zich meebrengen. Een onzichtbare en functionele oplossing werd voorzien, waarbij diverse accessoires en toestellen kunnen gekoppeld worden.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Brussels productdesigner Alain Berteau dacht na over de evolutiestroom die het leven met zich meebrengt. Het beddesign bevat discrete opbergruimtes want er werden blinde lades en geheime vakken geïntegreerd. Ook duurzaamheid zal een groeiende impact kennen op onze samenleving, dus zorgden we voor onderhoudsvriendelijke Fibre Guard-stoffen en duurzaam alternatief leder.

Als afwerking bevat de RESET een multifunctionele voetenbank met een mysterieuze bergruimte onder de klepzitting. Het afgeschuinde design oogt ruimtelijk en biedt een duidelijk overzicht op de inhoud.