Trots op onze Belgische ambacht

Geschiedenis van Magnitude

Pure ambacht is één van de basisprincipes bij Magnitude. Bijna 95 jaar lang creëren we handgemaakte Belgische bedden en hoogwaardige slaapomgevingen. Niet zomaar een bed, een boxspring, een kussen of een hoofdbord. We produceren met nadruk op esthetiek, comfort en luxe. Handmade in Belgium, dat is ons verhaal.

Een uniek slaapverhaal op maat

Het belang van een goed bed vergeten we vaak. Bij Magnitude, deel van LS Bedding, gaan we veel verder dan de traditionele benadering. Jouw bed en jouw slaapomgeving vormen de hoeksteen van jouw slaapkamer. En die hoeksteen verdient de nodige aandacht. Daarom bezorgen we je bij Magnitude graag alle tools zodat jij een hoogstpersoonlijk luxebed kunt samenstellen. Van klassiek tot strak design en van barok tot minimalisme. Samen gaan we op zoek naar een mooie balans en een persoonlijke stijl.

Symbiose van esthetiek en ergonomie

Natuurlijk is er nog iets belangrijkers dan een bed dat er enkel goed uitziet. Je verdient een bed met uitgebalanceerde ergonomie die zorgt voor de ultieme slaapervaring, nacht na nacht. Onze Magnitude meesterstoffeerders gaan aan de slag met de nieuwste slaaptechnologieën en producten in onze eigen ateliers. Ze vervaardigen alle producten uit ons aanbod met oog voor detail.

Hierbij gaat het niet enkel om boxsprings, matrassen en hoofdborden. We hebben aandacht voor elk element in je slaapomgeving. Denk aan: bedomrandingen, nachttafels, bedbanken en diverse slaapaccessoires. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij Magnitude stappen we weg van productie in massa: elk onderdeel van ons aanbod is het resultaat van creativiteit en innovatie.

Weg van de massaproductie

Er zijn twee manieren om een bed te kiezen: kiezen uit het brede aanbod aan bedden die deel uitmaken van de massaproductie of kiezen voor stijlvol en duurzaam slaapcomfort. Onze bedconcepten zijn niet zomaar producten. Ze zijn het resultaat van handgemaakte Belgische ambacht en zijn van hoogstaande kwaliteit. Elke Magnitude-creatie vloeit voort uit een innovatieve mindset.

Trots op onze Belgische historie

Als onderdeel van de LS Bedding Group blijft Magnitude constant op de hoogte van nieuwe technieken en materialen om ons luxueuze beddengamma uit te breiden. We zijn dan ook zeer trots op onze Belgische heritage. Handmade in Belgium is meer dan een slogan of label; het is een erfenis van vakmanschap. Een erfenis die we alle eer proberen aandoen sinds 1930.