Ervaar de passie van geraffineerd rood met ons Signature bed

Signature Bed

Na een zinderende nazomer maken we ons stilaan op voor opnieuw heel wat comfy avonden binnenshuis. Knus ingeduffeld onder de lakens met de gezellige warmte als onze trouwe metgezel. Want zeg nu zelf, wat is er nu beter dan te genieten van intieme momenten samen in een bed dat zowel passie als luxe uitstraalt?

Magnitude begrijpt dit verlangen en brengt deze passionele droom tot werkelijkheid met ons nieuwste Signature bed. We ontwaken de passie van Geraffineerd Rood en nemen je mee op een droomreis vol verleiding. Een hedendaags meesterwerk dat jou de zachtste nachten belooft en die belofte ook waarmaakt.

Een passionele toets met een buitengewoon bed.

Kleur van Verleiding

De herfst roept om vernieuwing. Weg van het dagdagelijkse. Daarom kiest Magnitude volop voor passioneel rood, de kleur van de overgave. Geraffineerde kracht, de kleur van passie, verleidend en opwindend. De kou blijft buiten en binnen kiezen we voor hot.

Het hoofdbord van ons Signature Bed is omlijst met een warmrode bies die meteen in het oog springt. Een subtiele contrasterende tint die perfect harmonieert met het rustige ivoor van het bed. Het resultaat is simpelweg adembenemend.

Eigentijds design voor de veeleisende slaper

Niet enkel een visueel stukje maatwerk, maar ons Signature Bed is eveneens erg praktisch gedesigned. De slanke boxspring en de lusvormige pootjes zorgen voor een eigentijdse uitstraling met een vleugje elegantie, perfect passend binnen moderne interieurs. Sta jezelf toe om te verdwijnen in het enigma van de nacht, omringd door de passie van het Signature Bed van Magnitude.

Geef je over aan de verleiding en omarm het Belgisch vakmanschap van Magnitude.